Am urmatoarea speta: in octombrie 2016 s-a incheiat 1 contract de furnizare energie electrica pentru 2 locatii de consum ( locatia A, locatia B), ambele fiind prinse in acelasi contract.
Locatia A este la zi cu toate facturile (inclusiv factura de gaz, serviciu prestat tot de Eva), dar Locatia B, are datorii la curent.
In ianuarie anul acesta, Locatia B a fost vanduta in urma unei licitatii organizate de banca.
La inceputul lunii martie s-a facut cerere de reziliere a contractului de furnizarea energiei electrice. Raspunsul celor de la Eva a venit sub forma deconectarii Locatiei A pentru datoriile acumulate pe Locatia B.
Ce se poate face in acest context pentru reconectare? Este legal ceea ce au facut cei de la Eva?
Este foarte posibil sa fie legal, avand in vedere ca locurile sunt pe acelasi contract si beneficiarul sunteti d-voastra (unul si aceiasi persoana).
Din punct de vedere moral insa, daca d-voastra ati produs acele datorii de ce nu vi le si asumati? de ce incercati sa va debarasati de datorie invocand diverse pretexte?
Anti-frauda....imi vine greu sa cred ca e de competenta lor, dar fie cum spuneti d-voastra.
Legat de datorii acumulate, d-voastra ati spus in primul mesaj ca ele exista. Acum spuneti ca facturile sunt achitate. Cumva nu e de inteles ceea ce sustineti.
De regula, din experienta, aceste cazuri sunt foarte bine documentate si argumentate de catre furnizori iar in instanta ei au de castigat.