avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Achizitionare autovehicul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Achizitionare autovehicul

Locuiesc in Brasov insa domiciliul din buletin este in alt judet. Am doar viza de flotant valabila pe 1 an. Doresc sa imi cumpar o masina si ma interesa daca exista posibilitatea sa o inmatriculez in Brasov.
Teoretic, stiu ca ar trebui sa merg in orasul in care sunt domiciliata, insa vroiam sa stiu daca exista vreo alternativa, fara a fi nevoita sa imi fac buletin de Brasov.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:26, 26 Septembrie 2015
Inmatricularea bunului mobil se realizeaza la autoritatea fiscala unde detineti domiciliul stabil si unde aveti deschis rol fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cerificat inmatriculare autoturism la schimbarea domiciliului? CBM CBM Am un apartament in Brasov si un autoturism inmatriculat in Bv.De curand, cu ocazia casatoriei, mi-am schimbat domiciliul din buletin, capatand rezidenta in ... (vezi toată discuția)
Plata auto la financiar catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.: Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Dinu Alex Dinu Alex Buna seara,am si eu intrebare: Se poate inmatricula o masina folosind viza de flotant? Mentionez ca nu am buletin in orasul respectiv unde doresc sa o ... (vezi toată discuția)