avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am nevoie de fiscal pentru inscriere masina?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am nevoie de fiscal pentru inscriere masina?

Buna seara
as dori sa stiu daca am nevoie de fiscal in cazul cumpararii unei masini inmatricalata in germania pe cetatean roman cu domiciliu in germania cu nr de germania masina fiind in constanta.uni spun ca de anul trecut nu mai e nevoie eu stiu ca trebuie in constanta ... va rog ajutati-ma.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:29, 26 Septembrie 2015
Vedeti aici :
Acte Înmatriculare Auto
[ link extern ] /
In termen de 30 zile de la cumparare un proprietar cu rerzidenta in Romania trebuie sa declare la finantele locale autoturismul cumparat, in tara sau in strainatate, chiar daca nu l-a inmatriculat in Romania In continuare, celui care cumpara masina ii este necesar certificatul de atestare fiscala emis de finantele locale pentru a o inmatricula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema administratia financiara inmatriculare masina adrianivanciu adrianivanciu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Vreau sa achizitionez o masina de la o prietena care a cumparat masina de curand de la cineva care a cumparat-o din ... (vezi toată discuția)
La ce acte trebuie sa fiu atenta atunci cand cumpar o masina din germania? allyynnutza allyynnutza Ma gandesc sa achizitionez o masina adusa din Germania si apoi s-o inmatriculez in RO. La ce acte trebuie sa fiu atenta in momentul incheierii contractului? Ma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoutilitara Amrinela Amrinela Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca pentru inmatricularea unei masini secand adusa din Olanda de o firma care are ca obiect de activitate comertul cu ... (vezi toată discuția)