avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Proces Cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Proces Cedo

Buna seara. Avocatul nostru a inceput demersurile la Cedo referitor la pocesul nostru , avand ca obiect despagubirea de catre statul roman in urma confiscarii unei proprietati pe perioada comunismului. Am parcurs toate formele de inceput , traduceri , trimitere de dosar. Intrebarea mea este: in general cam cand v-a incepe procesul? cat am avea de asteptat , avocatul nostru ne-a spus ca nu stie. Orice raspuns e binevenit.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 18:29, 28 Septembrie 2015
Este greu sa primiti un raspuns cert,a devenit dificil pt a putea aproxima durata unui proces in procedurile nationale cu atat mai mult la CEDO.aV dvs v-a spus adevarul nu are cum sa cunoasca aceste aspecte tinand cont de cauzele pronuntate un interval de cativa ani nu ar tb sa va mire.
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2015
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
multumesc mult de informatie.
Sitmat forumist,

În primul rând, habar nu am de ce v-ați tradus actele cauzei, din moment ce Curtea Europeană nu cere documete traduse, autentificări ...etc, ci doar copii simple după documentele relevante - în limba română.

Cât despre termen, pentru a nu mă repeta, vă invit să observați o discuție purtată aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo - limba in care se trimit formularele larissabodan larissabodan buna ziua am si eu o intrebare domnule avocat miau venit formularele de la cedo cu numar de dosar cu tot,dar avocata mea mia spus ca toate formulare tre sa le ... (vezi toată discuția)
Costuri intentare proces c.e.d.o. Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua, Poate cineva sa estimeze costurile unui proces la C.E.D.O. de la intentare pana la finalizarea acestuia? (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil in marea britanie, inregistrare acte de stare civila straine teddyana teddyana Buna ziua, numele meu este Ana si am nevoie de ajutor. Locuiesc in Anglia cu sotul meu care este albanez si avem o fetita de 1an si 2luni, vrem sa ii facem ... (vezi toată discuția)