avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alarma masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alarma masina

Buna ziua.

Ce pot face daca alarma unei masini suna de ore intregi fara sa se opreasca? Exista un mijloc legal de a interveni pentru rezolvarea acestei probleme?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: patriciu25 , utilizator 08:19, 29 Septembrie 2015
Iinitial discutati amiabil cu proprietarul masinii
Sunt dispozitii in vigoare care precizeaza nivelul de zgomot si durata de functionare alarma sonora
Multumesc. S-a rezolvat problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot deranjant non-stop Roxana8 Roxana8 Buna ziua! Locuiesc la etajul 1 iar la parterul blocului se afla un magazin alimentar de foarte multi ani. De aproximativ 3 ani, proprietarul a facut cateva ... (vezi toată discuția)
Exista sanse sa pot reduce programul de functionare a unui local public pana la orele 22? stan catalin stan catalin Buna ziua. Ca multi dintre noi, sunt un cetatean, proprietar al unui apartament din Romania. Daca pana acum am inteles ca trebuie sa accept poluarea fonica a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal dat incheiat de politia locala si nesemnat de mine din mai multe motive eugen_severin eugen_severin buna ziua tuturor.am si eu o problema pt. care as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra daca se poate cit mai explicit.intr-o dimineata pe la ora 10 sunt ... (vezi toată discuția)