avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerinte pentru continuarea primirii pensiei alimentare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerinte pentru continuarea primirii pensiei alimentare

Copilul meu a indeplinit varsta de 18 ani.Am hotarare judecatoreasca definitiva de plata a pensiei alimentare de intretinere pana la terminarea studiilor sau pana la implinirea varstei de 26 de ani.Trebuie sa mai dovedesc anual continuarea studiilor copilului prin adeverinta elev/student?
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 18:53, 27 Septembrie 2015
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara, se mai poate da in judecata dupa implinirea vârstei de 18 ? laurentiu1070 laurentiu1070 Se mai poate da in judecata persoana care nu a platit pensia alimentara timp de 3 ani dupa implinirea varstei de 18 ? si daca da care sunt demersurile. ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor dandascalu44 dandascalu44 buna ziua, am o hotarare de divort, definitiva, conform caruia mi s-a stabilit plata pensiei de intretinere pentru copil, pana la implinirea varstei de 18 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si dupa majoratul copilului cat timp acesta este inca la scoala YES YES Fica mea mai mare a implinit in iunie 18 ani si mai are de studiat inca 3 ani la liceu si probabil daca va dori,mai departe la colegiu sau universitate 3 sau 4 ... (vezi toată discuția)