avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere sau rezolutiune contract de intretinere cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere sau rezolutiune contract de intretinere cu uzufruct viager

Buna. Dupa ani buni de intretinere, dintr-o data mama s-a gandit sa promoveze o actiune in instanta, prin care cere REZILIEREA contractului. Eu am citit pe net ca sanctiunea neindeplinirii obligatiilor contractuale ar fi REZOLUTIUNEA. tot pe net am citit faptul ca SANCTIUNEA pentru neindeplinirea obligatiilor contractuale ar fi REZOLUTIUNEA, nu rezilierea. As vrea sa imi recuperez macar banii investiti pentru tratamente, medicamente, mancare etc daca mama considera ca eu nu am avut grija de ea.

Va rog frumos sa imi spuneti daca intr-adevar sanctiunea este rezilierea sau nu?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: capucino , utilizator 21:53, 27 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract nerespectat de întreținători. cum se poate anula? Ninabalasan Ninabalasan Buna ziua in speranța că îmi veți da un răspuns prompt va adresez următoarea întrebare.Cum se poate anula un contract de întreținere ?Va voi explica ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere inginelu inginelu Buna ziua Bunicii sotiei mele, au vandut casa prin mandatar nora lor, cu contract de intretinere, De cateva saptamini sau mutat, pt ca au avut un scandal, ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere bubimic bubimic Buna ziua. Sotul meu a facut contract de intretinere cu bunica lui pe o jumatate de apartament pe care era ea proprietara, cealalta jumatate fiind ... (vezi toată discuția)