avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dreptul familiei - ajutor de incalzire pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dreptul familiei - ajutor de incalzire pentru uzufructuar

Buna ziua,
am urmatoarea problema : o persoana cu ajutor social,deoarece nu are pensie si nici alt venit,a facut o donatie,casa in care locuieste catre fica ei, pastrandu-si uzu fruct; fata locuiesti in alta localitate,deci nu locuiesti in casa respectiva,batrana care are ajutor social si nu are alt venit beneficiaza de ajutor de incalzire ? in Ordonnanta 70 31.8.2011nu se specifica daca persoanele in aceasta situatie beneficiaza de acest ajutor pentru incalzire avand in vedere ca a facut acest act de donatie, fara clauza de intretinere numai privind uzu fruct .Va rugam sa ne ajutati deoarece sunt primarii care nu stiu cum sa rezolve aceasta situatie.Va multumim

Alte discuții în legătură

Dreptul la ajutor de incalzire mireluta_56 mireluta_56 mama mea are ajutor social si locuieste singura, eu am drept de uzu fruct asupra proprietatii respective,locuiesc in alta localitate si impreuna cu fiul meu ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)