avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Achizitionare bunuri
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Achizitionare bunuri

Buna ziua,
Am facut pe data de 04.05.2015 o comanda de usi de interior la o firma din bucuresti si am achitat suma de 3.000 lei si mai aveam de achitat 2.700 lei asta cand urma sa ridicam usile respective si pana in prezent nu ne-au venit usile,ne-au sunat in august sa ne ducem sa luam usile doar ca sunt unele gresite daca vrem sa le luam asa si normal ca nu am fost de acord..si de atunci nu le mai aduc..am facut pe 30.06.2015 o reclamatie la OPC acestia dupa investigatie au decis sa le dea castig spunand ca acestia s-au incadrat in termen de 20-45 zile lucratoare ,desi cand s-au dus ei in control depasise termenul firma respectiva cu 20 zile, am mers in audienta la OPC la acest cormisar si a recunoscut ca a gresit calculul si am facut o revenire la reclamatie spunand ca ei o sa se ocupe de tot si o sa mearga la ei in control sa vada daca sunt usile..dar normal ca ei nu au mai fost acolo..si noi am tot sunat la firma sa intrebam de usi cand sunt gata si ne tot amana spunand ca saptamana viitoare si tot asa ..acum am apelat la dvs in speranta ca ma v-a indruma cineva ce sa fac si unde sa ma mai duc deoarece am ramas blocata si nu mai stiu cine ar putea sa ma ajute..ii putem actiona in instanta am avea castig de cauza???sau tot asa ca la cei de la OPC??asteptam raspunsul dvs..va multumesc....

Alte discuții în legătură

Comanda online, factura generata si primita, ei refuza sa livreze produsele din cauza laviniagabriela laviniagabriela As avea si eu nevoie de un sfat. Am comendat online doua produse(accesorii telefon)- o husa si o folie de protectie. Pretul produselor, conform informatiilor ... (vezi toată discuția)
Neonorarea la timp a contractului meryemmm meryemmm Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: in urma cu o luna am cumparat de la o SC un numar de usi in valoare totala de 33 mil. lei, ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu plata facturii cu rds_rcs ceapaev ceapaev Sunt abonat RDS-RCS in Bucuresti,sect.4(cablu,internet,telefonie fixa si tf.mobila).Litigiul meu cu compania de mai sus e legat de telefonia mobila.Contractul ... (vezi toată discuția)