Diana Persa a scris:
Mergeti pe ambele variante, si reclamatie la OPC si notificare prin care sa le puneti in vedere ca daca nu va restituie de urgenta avansul achitat, ii veti actiona in judecata. Faptul ca ii actionati in judecata nu impiedica in nici un fel rezolvarea pe cale amiabila a situatiei (de dorit) sau pe cale administrativa prin interventia OPC. In cazul dvs, avand si factura si contract, castigati aproape sigur pe calea somatiei de plata - veti gasi model de actiune pe portal si taxele sunt mici.
va multumesc pentru cele scrise; as dori sa intreb in ce consta acea notificare de care amintiti ;o simpla notificare facuta de mine sau exista un anumit model ce trebuie completat? eu dispun doar de factura( de fapt o nota de comanda cu stampila firmei ,semnatura, si conditiile si termenul de livrare )si chitanta prin care am platit suma respectiva, deci nu un contract propriu-zis; voi merge oricum pe ambele cai;
trebuie sa ma adresez initial unui avocat pentru elaborarea somatiei de plata? imi cer scuze pentru atatea intrebari dar chiar este prima oara cand mi se intampla;
va multumesc