Am facut sesizare la OPC, prin mail.Dar nu am raspunsuri sa atasez, pentru ca raspunsurile au fost orale,la "audiente" .Ei nu au un registru de audiente, oficialul lor nu avea un ecuson (trebuia sa intrebi cum il cheama).Practic fac ce vor.Normal era ca la sesizarea mea,sa-mi dea un raspuns scris, cu temei legal, pe care eu sa-l contest eventual in instanta.Suma in litigiu trebuia blocata, putand sa platesc restul, pana la un verdict final legal(sistemul pe calculator nu permite decat plata facturii in totalitate).Doar de la calculatorul de la audiente se puteau face modificari.
Au stiut sa ceara banii cand celalalt clent si-a facut dreptate.Eu am platit facturile normal, nestiind de greseala lor.De ce refuza sa-mi faca o refcturare esalonata, desi eu nu am nici o vina.Normal e sa plateasca cel care a gresit.
Iar principiul concurentei nu exista,pt. ca nu pot sa ma mut la alt post de tv cabul+internet.Detin monopol total.Sunt sfidatori din toate punctele de vedere.
Ca sa nu mai spun ( am vazut in cele trei audiente), ca pe afisul lor audientele sunt de la ora 16-17, inscrierile pe o foaie volanta de la 15.30, audientele incep practic de la 15 si in anticamera mereu a fost un scandal continuu, multi clienti au vrut sa cheme si televiziunea.E ceva de neimaginat.
Multumesc si ma scuzati daca am intrat in pre multe amanunte.
Doru Barbu
~ final discuție ~