Exista vreo posibilitate sa verific eu personal sau printr-un avocat angajat... daca am sau am avut vreun proces civil sau penal in trecut sau in desfasurare , in Romania ..?!?
Vreau sa aflu acest lucru deoarece in anii trecuti am mai avut ceva neintelegeri (financiare) cu unele persoane , si...lipsind din tara o perioada...si de asemenea nelocuind la ultima adresa de pe cartea de identitate e posibil sa nu fii primit citatii (daca au existat !) ...
Puteți verifica prin intermediul portalului instantelor de judecata - portal.just.ro
Facă găsiți ceva, atunci puteți merge la instanță și veți avea posibilitatea studierii dosarelor.
Puteti verifica pe site-ul portal.just.ro introducand numele dvs .Singura problema este aceea ca daca aveti un nume de familie relativ comun vor aparea dosare in care sunt implicate persoane cu nume similar cu dvs si va trebui sa cautati mai mult.
Intra-ti pe site la Judecatoria unde aveti domiciliul- la dosare, iar in casuta care apare si se cere: nr. dosar si parti, treceti numele dvs. si dati enter,o sa apara toate dosarele in care a-ti fi putut fi implicat(precum si dosare ale unor terti care au nume asemanator)
:oops:Interventie moderator.
Va reamintesc ca potrivit pct.II din Regulament, fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user).
Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nu este acceptata in nicio comunitate online iar consecinta este stergerea tuturor clonelor.
Avand cele aratate mai sus, am rugamintea sa va stergeti celalalt cont (PREDAVICTOR2015) si sa il folositi doar pe acesta pentru a posta.
Multumesc pentru intelegere.
Da , multumesc , il voi sterge ...doar ca nu mai primeam odata pe email confirmarea....si uitasem de contul vechi.
Stima
Va multumesc pentru raspunsuri.
Numele de familie nu este deloc comun.
Am gasit dosare ale altor rude... dar pe numele meu nimic.
Poate ca ...nu am...dar nu imi apare nici cel de divort...?!?
( Poate e prea vechi...1996 ? )
Va multumesc
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament