avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Intocmire caiet de sarcini
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Intocmire caiet de sarcini

Lucrez la un caiet de sarcini pentru un proiect cu fornduri europene. In cadrul acestui proiect doresc sa folosesc materiale cu un nivel de calitate ridicat pe care le-am gasit la un producator.
Intrebarea mea este daca legea ma obliga sa descriu doar materiale cu caracteristici produse de minimum 3 producatori?
Cel mai recent răspuns: eqinto , utilizator 05:08, 17 Ianuarie 2016
Indiferent de fonduri, trebuie sa asigurati tratamentul egal si nediscriminatoriu al operatorilor economici. Este greu de crezut si justificat ca numai un producator ofera un nivel calitativ inalt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta superioara cerintelor din caietul de sarcini brandtex_industries brandtex_industries Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca exista un articol (si daca da, care este acesta), care sa faca referire la posibilitatea ofertarii unor produse ... (vezi toată discuția)
Declinare competente cnsc si trimisa la tribunal detal detal In primul rand vreau sa va multumesc pentru acest forum! Este extraordinar! Ca si profan, m-a ajutat enorm de mult!! Am citit foarte multe intrebari si ... (vezi toată discuția)
Achizitiile publice si caietul de sarcini - cine intocmeste si semneaza caietul de sarcini? elenaelisa elenaelisa In cadrul unei autoritati contractante cine trebuie sa intocmesca si sa semneze caietul de sarcini? In HG 925/2006 este prevăzut ca directia de specialitate ... (vezi toată discuția)