avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

buna ziua,
sotul meu a decedat anul trecut,am o masina pe care vreau sa o radiez,am dus-o la fier vechi.avem testament olograf facut unde mie imi revin toate bunurile mobile si imobile ne avand copii. pentru a putea face radierea mai trebuie facuta succesiune?
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2015
lenai, utilizator
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:55, 29 Septembrie 2015
da. in mod obligatoriu.
Trebuie dezbatuta succesiunea.Aveti la dispozitie un termen de optiune succesorala de un an de la decesul sotului.
imi puteti spune cat ma costa succesiune doar ptr acea masina autohtona din "94
trebuie facuta succesiunea pentru toate bunurilie ce au apartinut defunctului, discutati cu un notar( de peferat sa intrebati la 2-3 deoarece difera tarifele) iar acesta va va indruma ce si cum se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune testament gabi1984 gabi1984 Buna ziua, Am urmatoarea situatie la care sper sa obtin un sfat: defunctul a murit acum 3 luni. A lasat testament pentru 2 nepoti (de frate), care primesc 50% ... (vezi toată discuția)
Testament Ionpolo Ionpolo Buna ziua, Un testament poate produce efecte juridice asupra unor bunuri mobile sau imobile care nu se aflau in proprietatea defunctului la data ... (vezi toată discuția)
Testament Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Unei cunostinte i-a murit tatal. Tatal inainte de a deceda era casatorit pentru a doua oara. Din prima casnicie are 2 fii,iar din cea de-a doua un ... (vezi toată discuția)