avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare produse handmade
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare produse handmade

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns: astazi a fost ridicat de la ONRC Certificatul de Inregistrare al societatii unde este codul caen 4791 (ob. principal de activ), iar la activitati secundare este si 3299 (produse manufacturiere), dar mi s-a spus ca acesta trebuie alocat unui punct de lucru secundar. Din ce cauza? Eu voi functiona doar la sediu. Plus ca inteleg ca trebuie sa avem si ceva autorizatii pt acest lucru? Se realizeaza buchete de mireasa, globuri, martisoare toate handmade. Nu producem lumanari sau alte obiecte ce influenteaza mediul inconjurator.

Va multumesc anticipat pt raspuns.
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2015
andreicoman, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizații activitate handmade la domiciliu ionelbaciu87 ionelbaciu87 Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune că atestă înregistrarea declarației pe proprie răspundere cum că firma îndeplinește ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru activitate DobromirTraian DobromirTraian Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune ca atesta ca s-a inregistrat declaratia pe proprie raspundere cum ca firma indeplineste ... (vezi toată discuția)