avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in specialitatea studiilor

Sunt un absolvent al facultăţii de drept respectiv licenţiat în studii juridice lucrez ca si functionar incadrat pe studii superioare in postul de execuţie "consilier" dar unde am atributii juridice , prevazute si in fisa postului. Intrebarea mea, este recunoscuta ca vechime in specialitatea studiilor juridice, sau trebuia sa fiu incadrat ca si "consilier juridic" ?

Va multumesc ! :)
Cel mai recent răspuns: ContSters359110 , utilizator 16:11, 29 Septembrie 2015
Vi se recunoaste doar vechimea in specialitatea studiilor superioare. Vedeti aici discutia pe acelasi subiect: www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc pentru raspuns .
As indeplinii cerintele pentru ocuparea unui post de secretar dupa indeplinirea vechimei de 2 ani tinand cont de cele mai sus mentionate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor ategro ategro Sunt un absolvent al facultăţii de drept respectiv licenţiat în studii juridice lucrez ca si functionar incadrat pe studii superioare in postul de ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate eria eria am o nelamurire!un contract de munca cu timp partial este constituit vechime in specialitate si inca ceva am fost incadrata la o scoala generala ca secretar ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)