avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime in specialitatea studiilor

Sunt un absolvent al facultăţii de drept respectiv licenţiat în studii juridice lucrez ca si functionar incadrat pe studii superioare in postul de execuţie "consilier" dar unde am atributii juridice , prevazute si in fisa postului.

1.Intrebarea mea, este indeplinesc conditiile ocuparii unui post de secretar dupa vechimea de 2 ani tinand cont de cele mentionate mai sus?
2.dar al unui post de consilier juridic asistent dupa indeplinirea unui an de vechime?

Va multumesc ! #-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 5 Octombrie 2015
:offtopic: Interventie moderator.

Ati primit raspuns la problema dvs, insa pe celalalt nume de utilizator (pe care vi l-ati sters). Uitati link-ul :
www.avocatnet.ro/content/for...

Daca aveti nelamuriri la ce vi s-a raspuns, puteti posta in continuare in acest topic fara a mai deschide unul nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor ContSters359110 ContSters359110 Sunt un absolvent al facultăţii de drept respectiv licenţiat în studii juridice lucrez ca si functionar incadrat pe studii superioare in postul de ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate eria eria am o nelamurire!un contract de munca cu timp partial este constituit vechime in specialitate si inca ceva am fost incadrata la o scoala generala ca secretar ... (vezi toată discuția)
Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)