avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost amenintat eu si bunurile mele
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost amenintat eu si bunurile mele

Buna ziua, zilele trecute am parcat masina in dreptul GARDULUi unui vecin pe partea carosabila nu pe trotuar, si nu am blocat accesul in curte si nici in garaj, De 2 zile mama mea primeste telefoane de amenitare de la ei ca vine cu tiganii ca imi distruge masina daca nu o iau din fata curtii lor, m-au jignit pe mine si pe sotia mea si copilul meu, pe mine personal nu ma sunat nimeni si nu mi-a zis nimeni nimic pe strada.

Ce ar trebuii sa fac ? se poate o face o plangere prealabila la politie ? ma simt amenintat atat eu cat si bunurile mele ....
Cel mai recent răspuns: Aleex123 , utilizator 12:13, 30 Septembrie 2015
Sa o luam metodic
Pana sa parcati masina dv in dreptul vecinului ati primit amenintari de la acesta ?
Initial incercati sa eliminati factorul care a generat amenintarea,gasiti alt loc de parcare si vedeti daca mai primiti telefoane de amenintare
Daca mai primiti telefoane ,puteti sesiza oficial autoritatea in drept
Inainte parcam masina in fata curtii fratelui lui, si familia mea a primit telefoane sa mut masina de acolo ca e in dreptul portii fratelui lui .... apoi intr-o zi am gasit acel loc ocupat si am mutat masina la 5 metri mai in fata in dreptul gardului acestui individ care ma tot ameninta .... ce sa fac ? sa imi las masina parcata la 100 de metri de curte daca este spatiu liber la 10 metri ? doar ca vecinul meu se crede superior mie si credere ca are dreptul si la strada daca locuieste acolo ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un proprietar de apartament in vila si cu teren ... strykker strykker Este legal ca un proprietar de apartament in vila si cu teren dat in folosinta de primarie sa intervina asupra gardului care delimiteaza acest teren si sa-si ... (vezi toată discuția)
La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta ... DanielStanS DanielStanS La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta de acces mare pentru masina. Vecinul obisnuieste sa isi lase masina pe drumul de servitute in ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)