avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare imprumut intre persoane fizice cu contract ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare imprumut intre persoane fizice cu contract la notar

Buna ziua,

Am imprumutat un amic (la data respectiva) cu o suma de bani si nu mi-a restituit.
Am facut un act la notar pentru suma imprumutata.

Cum procedez pentru a primi banii inapoi?

Am domiciliul in sectorul 3.
Azi am fost la Registratura Judecatoriei sectorului 3, unde mi s-a spus ca am nevoie sa platesc 20 de RON la CEC (dar nu mi s-a spus ce reprezinta taxa respectiva) si apoi sa redactez o cerere (a carui model as gasi-o pe portal?!?!?) si sa ma intorc acolo, program de depunere 9-13 de L pana Vi.

Multumesc frumos,
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:00, 10 August 2017
deci pot merge la un executor sau nu?
mai degraba mergeti la un avocat sa va vada actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie sorinraicu sorinraicu Situatia: am dat imprumut unei persoane fizice o suma ce bani ce nu mi-a fost restituita nici dupa 2 ani. Avand in vedere ca perioada de prescriptie este de 3 ... (vezi toată discuția)
Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut cu garantie imobiliara intgril intgril Buna ziua!am imprumutat niste bani unui prieten si am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara.In cazul in care nu imi returneaza suma pana la data ... (vezi toată discuția)