avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contributie de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contributie de sanatate

Buna seara,
am inteles din noul cod fiscal, ca din 1 ianuarie 2016 este obligatoriu ca toata populatia sa plateasca CASS. Ce trebuie sa fac eu daca locuiesc in alta tara, muncesc acolo, platesc contributie de sanatate in tara respectiva, am card euopean de sanatate dar mai am inca o locuinta in tara? De ce trebuie sa platesc si in tara aceasta contributie daca o platesc deja? imi puteti spune ce trebuie sa fac, cui trebuie sa ma adresez?
va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:41, 30 Septembrie 2015
Mai asteptati ca pana la 1 ianuarie 2016 vor aparea ceva norme de aplicare a acestui nou cod fiscal unde se vor face precizarile asteptate si de dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii cass cod fiscal 2016 SCADBRASOV SCADBRASOV Buna ziua, Conform prevederilor noului cod fiscal care intra in vigoare in 2016, orice cetatean trebuie sa plateasca CASS, indiferent daca are sau nu venit, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende si cass din 1 ianuarie 2016 si 1 ianuarie 2017 vasilemb vasilemb Conform noului cod fiscal: Art 43(2) si Art. 97 (7) Incepand cu data de 1 ianuarie 2016, impozitul pe DIVIDENDE este 16% Art 43 (6) si Art. 97 (9) ... (vezi toată discuția)
Contribuția cass Beatrice14 Beatrice14 Bună ziua, am o nelămurire. În anul 2002 până în 2010, mama mea a avut înființată o întreprindere familială și nu a plătit contribuția la ... (vezi toată discuția)