avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii CASS cod fiscal 2016
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii CASS cod fiscal 2016

Buna ziua,
Conform prevederilor noului cod fiscal care intra in vigoare in 2016, orice cetatean trebuie sa plateasca CASS, indiferent daca are sau nu venit, cu exceptiile prevazute de lege.
Unde se incadreaza cetatenii romani care lucreaza cu contract in afara tarii, in UE, unde platesc contributii conform legilor tarii respective.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: infoconsult , Consultant fiscal 10:21, 2 Decembrie 2015
Mai aveti putin rabdare sa publice si ceva norme de aplicare sau alte precizari care sigur vor apare pana la 1 ianuarie 2016 si o sa aflati si raspuns la problema dumneavoastra.
vezi aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parinte al unui copil cu cetatenie irlandeza florin196527 florin196527 sant parintele unui copil cu cetatenie irlandeza ,eu am cetatenie romana vreau sa ma mut intr_o alta tara europeana ,primesc dreptul de sedere si dreptul de ... (vezi toată discuția)
Regimul vizelor iacob_raluca82 iacob_raluca82 cetatean pakistanez casatorit cu romanca are nevoie de viza pt a calatori impreuna cu sotia in Suedia ? (vezi toată discuția)
Plata cass persoana fara venituri ioana-miruna ioana-miruna Buna ziua, imi puteti spune, va rog, daca o persoana care nu realizeaza niciun venit in Romania sau persoanele care sunt plecate din tara, sunt obligate din ... (vezi toată discuția)