avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Posibil amenda multipla rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Posibil amenda multipla rovigneta

Buna seara,
Sunt in mare incurcatura, cum sa procedez? Am circulat fara rovigneta(o masina cumparata pentru deplasari in Bucuresti dar am condus si eu de 3 ori pe DN-uri) din aprilie pana astazi cand am primit aviz de recomandata , factorul mi-a spus ca e PV de lipsa rovigneta. Pentru prima amenda nu ar fi o problema , am gresit ,platesc dar ma gandesc ca vor fi mai multe respectiv dus intors o data in aceasi zi alta data la 5 zile. Stie cineva daca au introdus semnatura olografa? Am vreo sansa pentru dus -intors in aceasi zi?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ludo , utilizator 21:42, 30 Septembrie 2015
Conform dispozitii in vigoare ,chiar daca soferii sunt depistati de mai multe ori intr-o luna calendaristic cieculand fara rovinieta ,vor primi un singur PV contraventie
chestea aia de care spui matale , este valabila , daca esti prins de mai multe ori intr-o zi.
daca a 2-a zi mergi tot fara vigneta , poc...alta amenda.
nu mai merge de ceva vreme fenta cu ...articolul acela aberant !
Am ridicat scrisoarea si surpriza era numai un PV de contraventie 250lei sau jumatate in 48de ore, cu semnatura olografa. S-a renuntat la despagubirea de 28 euro ?! In cazul acesta au scazut drastic contestatiile, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda vigneta bulgaria Ralu_Mil Ralu_Mil Buna ziua, Ne-am intors de curand din concediu din Grecia. La intoarcere am intrat in Bulgaria prin punctul de frontiera de la Makaza. Din pacate nu am avut ... (vezi toată discuția)
Rovinieta problematica Dan me Dan me As dori sa stiu daca pot face ceva in cazul in care am uitat sa platesc rovinieta, am iesit pe un drum national odata grabindu\'ma la concertul Andre Rieu, ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadr pentru rovigneta in localitate Cristi_1972 Cristi_1972 in localitatea Sangiorgiu de Mures, DN15, exista o camera fixa pentru verificare rovigneta. Aceasta este pozitionata in localitate, dupa ea, la cca 150 m este ... (vezi toată discuția)