avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Astia de la PICCJ sunt mai seriosi??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Astia de la PICCJ sunt mai seriosi??

Daca fac plangere penala impotriva procurorului de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, trebuie sa o adresez la PICCJ??
Caz in care, aia de acolo sunt mai seriosi decat 'corb la corb nu-si scoate ochii'??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 14:07, 30 Septembrie 2015
Competenta este a Parchetului de pe langa CA.
Am facut plangere la DNA.
Dar imi pare incredibil ca parchetul CA sa cerceteze unul dintre proprii procurori!!!
Procurorul impotriva caruia am formulat plangere penala a favorizat un judecator amarat de la tribunal... cu atat mai mult un procuror de la PCA va favoriza colegul sau!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi procesuale dangisca dangisca In 2011 am facut plangere penala impotriva unui ofiter de politie pentru abuz in serviciu. Cu toate ca inscrisurile sun clare din punctul meu de vedere, ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala salcianuadriana salcianuadriana am o plangere penala de depus impotriva unui comisar sef si subofiter , dar nu stiu carui parchet sa ma mai adresez pentru ca PCA-ul a inchis dosarul, m0am ... (vezi toată discuția)
Conexare dosare dangisca dangisca In 2011 am facut plangere penala la PCA Bucuresti pentru abuz in serviciu unui politist. Plangerea a fost respinsa cu drept de plangere la procurorul general ... (vezi toată discuția)