avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
ca urmare a unei Hotarari Judecatoresti s-a infiintat poprirea unei sume de 5130.70 lei (credit +ch de executare) Creditor Citibank .Executorul judecatoresc a comunicat infiintarea popririi la serviciu incluzand si cheltuielile de executare.Dupa retinerea 1/3 din salariu si calculand conform statelor de plata am considerat ca am ajuns la ultima rata de 290.70 lei.Pentru a nu ramane cu ceva fractie am sunat la Executor si surpriza a fost ca ar mai fi de rambursat 842.93 lei iar acum mi se spune ca, creditorul este Kruk Romania.Mentionez ca nici eu nici la serviciu nu s-a primit absolut nimic din partea Kruk nici macar o informare cum ca dupa Hotararea Judecatoreasca ei ar fi creditor si pot sa penalizeze suma pana la rambuesare.Va rog sa-mi spuneti ce sa fac.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:46, 30 Septembrie 2015
Oricine ar fi creditorul dvs acum, el are drepturile băncii. Creanța din credit are ca și accesorii dobânzi și penalități. Dacă sunteți executatâ silit nu înseamnă că nu mai datorați dobândă si penalități. Dacă au calculat corect, datorați această sumă.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz poprire - rog raspuns urgent jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: in octombrie 2010 am primit la sediul societatii o adresa de infiintare a popririi ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Executare silita turelu turelu Bună seara. Am o problemă la care vă rog să mă ajutaţi. Sunt executat silit printr-o hotărâre judecătorească de către un BEJ pentru suma de 11.754 ... (vezi toată discuția)