va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
ca urmare a unei Hotarari Judecatoresti s-a infiintat poprirea unei sume de 5130.70 lei (credit +ch de executare) Creditor Citibank .Executorul judecatoresc a comunicat infiintarea popririi la serviciu incluzand si cheltuielile de executare.Dupa retinerea 1/3 din salariu si calculand conform statelor de plata am considerat ca am ajuns la ultima rata de 290.70 lei.Pentru a nu ramane cu ceva fractie am sunat la Executor si surpriza a fost ca ar mai fi de rambursat 842.93 lei iar acum mi se spune ca, creditorul este Kruk Romania.Mentionez ca nici eu nici la serviciu nu s-a primit absolut nimic din partea Kruk nici macar o informare cum ca dupa Hotararea Judecatoreasca ei ar fi creditor si pot sa penalizeze suma pana la rambuesare.Va rog sa-mi spuneti ce sa fac.
Multumesc
Oricine ar fi creditorul dvs acum, el are drepturile băncii. Creanța din credit are ca și accesorii dobânzi și penalități. Dacă sunteți executatâ silit nu înseamnă că nu mai datorați dobândă si penalități. Dacă au calculat corect, datorați această sumă.
Executare silita
turelu
Bună seara. Am o problemă la care vă rog să mă ajutaţi. Sunt executat silit printr-o hotărâre judecătorească de către un BEJ pentru suma de 11.754 ... (vezi toată discuția)