avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract de folosinta cu asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract de folosinta cu asociatia de proprietari

Se poate folosi ca sediu, pentru infiintare PFA un spatiu comun ,facandu-se un contract de folosinta gratuit intre Asociatia de proprietari si PFA ,care urmeaza sa incheie un contract de administrare cu acea Asociatie ?
S-au care ar fi varianta cea mai buna si in acelasi timp legala.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:49, 1 Octombrie 2015
Cred ca este mai bine sa faceti sediul P.F.A. acasa la dvs. iar activitatea o desfasurati la terti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl sau pfa pentru adminstrare asociatie proprietari mioara baditoiu mioara baditoiu Buna ziua, intentionez sa infiintez un SRL cu obiect principal de activitate \\"administrator imobile\\". Am urmat cursul in acest sens si am obtinut si ... (vezi toată discuția)
Sediu srl florink florink buna seara! as avea o intrebare... Eu inca locuiesc inca cu parintii intr-un apartament cu 2 camere. Mama are pe adresa actuala o autorizatie de PFA; ... (vezi toată discuția)
Camera cu sediu de asociatie de proprietari nicola mihaela nicola mihaela :la parterul blocului este o camaruta 7mp care pe doua laterale se invecineaza cu o familie X iar deasupra cu familia y. Acolo in acte este sediul de ... (vezi toată discuția)