Buna ziua,
In martie 2015 am agreat cu sculptor din Nucsoara (menţionarea numelor de persoane fizice / juridice în mesajele din Forum este interzisă) sa execute o lucrare, constand in set mobilier de bucatarie, din lemn, in stil traditional, sculptat si pictat. In momentul incheierii acordului, s-au intocmit schite cu dimensiunile si specificatiile fiecarei piese de mobilier, iar pe data de 31.03.2015 am achitat 50% din valoarea agreata a lucrarii, cu titlu de avans. Pe data de 20.04.2015 sculptorul m-a rugat sa ii achit si restul lucrarii, ca ajutor pentru a-si rezolva anumite probleme financiare. Astfel, pe data de 20.04.2015 i-am achitat integral lucrarea, tinand cont ca este un nume cunoscut in peisajul cultural local, ca a fost primit de catre familia regala, etc aspecte care indicau o buna reputatie. Din pacate, astazi, 30.09.2015, lucrarea nu este livrata iar personajul nostru nu raspunde la mesaje, notificari pe email sau sms.
Intentionez sa demarez impotriva lui o actiune pentru recuperarea sumei si as dori sa stiu ce cai legale imi recomandati, inclusiv de drept penal.
Multumesc anticipat.
Parcare privata
ascgmg
Buna ziua,
Avem urmatoarea problema: intr-un ansamblu imobiliar nou, langa blocuri s-au vandut parcela cu parcela si locuri de parcare (fara niciun spatiu ... (vezi toată discuția)