avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva de recuperat din UE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva de recuperat din UE

Buna ziua,
o firma de transport din Romania, inregistrata in ROI, are contract cu o societate din Belgia pentru recuperare tva de pe facturile emise in UE (combustibil, piese auto, etc). rambursarea tva se face periodic totul decurge bine intrebarea mea este daca cumva societatea trebuie sa depuna si declaratia 318 in Romania?
multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:26, 30 Septembrie 2015
Gasiti un articol pe aceasta tema aici:

www.avocatnet.ro/content/art...

Consider ca in conditiile in care rambursarea T.V.A. o obtineti fara a apela la statul roman nu mai e necesara cererea de rambursare 318. Ar insemna sa cereti de doua ori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere rambursare tva ue AlexT. AlexT. Care este procedura de rambursare tva dintr-un stat membru UE? Am o factura din Italia emisa cu Tva?Cum recuperez acest tva? Cum se declara ? (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare DiaD DiaD Pentru produse achizitionate din stat membru UE si livrate in acelasi stat, catre persoana fizica, dar facturate catre Romania cu TVA, cum pot trata aceasta ... (vezi toată discuția)
Factura intracomunitara dragalina2006 dragalina2006 efectuez transport auto pt o firma x din UE. deasemenea am un card de motorina tot de la o firma B din UE. Firma pt care eu efectuez transportul plateste ... (vezi toată discuția)