avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunuri dobandite in timpul casatoriei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunuri dobandite in timpul casatoriei

Buna ziua!.in timpul casatoriei ne-am cumparat un apartament,am divortat in 2000,nu am facut partajul deoarece nu am dispus de banii necesari,in apartamentul respectiv a ramas sotul,care locuieste acolo si in ziua de azi.fiind coproprietari am primit un telefon de la asociatia de locatari de care apartine instiintandu-ma ca fostul meu sot are o datorie la ei de 13800 roni.si au deschis acctiune in instanta.daca ei nu vor putea recuperat suma,vor scoate apartamentul la vanzare.As vrea sa stiu ce as putea sa fac in acest caz.?mentionez ca fostul sot este o persoana cu care nu se poate discuta.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 21:01, 1 Octombrie 2015
Buna seara.
o solutie ar fi sa preluati dvs imobilul, si sa-l despagubiti pe fostul sot pt cota sa parte.
daca se va vinde prin licitatie publica pretul obtinut va fi cu mult diminuat fata de valoarea de piata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartament alel alel Buna ziua, Am mai multe nelamuriri in ceea ce priveste partajul parintilor mei. Au impreuna un apartament, sunt divortati, iar mama mea locuieste in chirie ... (vezi toată discuția)
Pastrarea apartamentului dupa divort amiabil Doina_Iordachi Doina_Iordachi Buna ziua Am si eu o problema si v-as ruga, daca puteti, sa ma ajutati. Cu un an in urma am divortat dupa 28 ani de casnicie, fostul sot parasind domiciliul ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenire mar4905 mar4905 Sunt unic mostenitor al apartament in care locuiesc , sotia a deschis divort plecand cu copil (17ani)la o sora de-a ei, dupa deces tatal meu am obtinut ... (vezi toată discuția)