avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Promovare afacere neconventionala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Promovare afacere neconventionala

Buna tuturor,

Doresc putin ajutor sa stiu care este metoda ideala de a proceda in urmatoarea situatie.

Am infiintat o comunitate online (forum) si doresc sa ofer posibilitatea persoanelor care se inregistreaza ca in momentul inregistrari sa cumpere o cheie(sansa) sa castige un autoturism.

- Eu doresc sa impart valoarea autoturismului la un anumit nr de chei (sanse) si cand acel numar sa atins fiecare cumparator sa incerce cheia in incuietoarea masini si la care persoane se deschide usa primeste masina.

Ce trebuie sa fac ca sa nu am vreo problema cu legea. Eu am o firma care obiect de activitate este Administrarea Portalurilor si Forumurilor web vreau sa stiu ce demersuri trebuie sa fac si daca masina trebuie sa fie inregistrata pe firma sau poate fii pe persoana fizica(actele)

----

Doresc sa stiu si daca ofer sansa sa castige masina daca comanda de la firma mea un produs si eu impart costul masini la X comenzi cand sau indeplinit nr de comenzi facem extragerea.


Astept raspuns
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2015
andreiunicat, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreiunicat , utilizator 21:24, 1 Octombrie 2015
Nimeni nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs cu premiu o masina cateva sfaturi va rog andreiunicat andreiunicat Buna tuturor, Doresc putin ajutor sa stiu care este metoda ideala de a proceda in urmatoarea situatie. Am infiintat o comunitate online (forum) si ... (vezi toată discuția)
Srl sau pfa in domeniul serviciilor auto samy2011 samy2011 Buna ziua, Doresc sa deschid o firma SRL sau PFA prin care sa ofer servicii de diagnoza si testare auto computerizata (spre ex:citire stergere erori din ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar nu-mi da a doua cheie a masinii tobilica tobilica Buna ziua, Am cumparat un autoturism de la o persoana, care in anuntul de vanzare preciza ca se vinde cu 2 chei originale. Dupa ce am facut actele de ... (vezi toată discuția)