avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DGASPC - drept de vizita pentru tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DGASPC - drept de vizita pentru tata

Am un copil necasatorita fiind, tatal copilului l-a recunoscut. Are hotarare judecatoreasca pe care am atacat-o in termen, de vizitare copil si luare de la mine pentru 6 ore de doua ori pe saptamana. Copilul are 3 ani si nu il cunoaste. Eu am toate conditiile materiale necesare ingrijirii copilului iar el imi plateste o pensie modica.
Intrucat nu am vrut sa-i dau copilul - mi-e frica sa nu fuga cu el - m-a reclamt la DGASPC iar acestia m-au chemat cu copilul la ei.
Sunt obligata sa ma duc? Si daca ma duc si ei o sa-mi ceara sa le duc copilul periodic, eu nu am niciun drept sa ma opun?
Nu vreau decat sa fim lasate in pace, eu calatoresc mult in tara iar copilul merge cu mine. Am conditii excelente si nu am nevoie la o adica nici de pensia alimentara.
Mi-au spus cea de la DGASPC ca fostul prieten mi-a fcut dosar penal ca nu am vrut sa-i dau copilul si ei sunt obligati sa-i inlesneasca de a-l vedea.
Mi-au spus ca daca nu ma prezint pierd copilul. M-am speriat rau.
pot sa ma duc o data si apoi sa le spun ca nu mai pot din cauza programului meu incarcat? :((
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:20, 5 Octombrie 2015
Nu e chiar asa de ciudat: si la gradinita cand il duci il lasi cate 4-6-8-10 ore in fiecare zi si il lasi cu cineva necunoscut. Ba chiar iti este si tie, ca parinte necunoscut (ca n-ai fost la o cafea cu tot personalul din gradinita). Si nu e nimic ciudat in asta.
In plus, nu-l cunoaste pentru ca mama se opune din toate puterile (desi am asa un dubiu ca nu-l cunoaste, pare mai degraba ca ii e frica de mama si se face ca ploua).
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2015
mirebire, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? - probleme cu programul de vizita Betty88 Betty88 Buna ziua, Sunt divortata si am 2 copil de 6 ani si de 3ani. La divort nu a fost hotarat un program de vizita ptr tata. Cuncubinajul meu a invitat sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Audiere minor Laura_552 Laura_552 Buna ziua! Pentru ca nu ma mai inteleg cu fostul sot,de fapt nu ne-am inteles niciodata, mi-a spus ca va cere exercitarea autoritatii in comun si program de ... (vezi toată discuția)
Vizita parinte la gradinita Martonze Martonze Bună ziua. Ştim că părintele la care nu locuieşte copilul are drept de supraveghere asupra creşterii şi educaţiei copilului. În acest sens, are ... (vezi toată discuția)