Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez si care este temeiul legal al demersului pe care eu trebuie sa-l fac pentru a anula declaratia de luare in spatiu
pe care am dat-o in iulie 2015, pentru o persoana cu care am incheiat un contract de inchiriere pe 5 ani, pe care l-am declarat la ANAF, am platit im+cass, iar acum chiriasul m-a notificat la isi incheie contractul.
La ANAF trebuie sa depun o declaratie de incetare a contractului, dar la Evidenta Populatiei ce ar trebui sa fac?
Notificare a fost facuta conform contractului cu 30 de zile inainte de incheierea contractului, am semnat de primire, sunt de acord, dar nu stiu ce acte ar trebui pentru a putea depune la institutiile statului ca ulterior sa nu apara probleme nici pentru mine (sunt unic proprietar) nici pentru chirias.
Va multumesc,
MULTUMESC, la ANAF voi duce declaratia 220 si DECLARATIE privind incetarea realizarii veniturilor din cedarea folofsintei bunurilor. ce anume declaratii rectificative? anul acesta sau la anul? dar la evidenta populatiei daca nu merge el, eu ce pot face?eu nu sunt de acord ca domiciliul lui sa ramana la adresa mea dupa expirarea contractului.Va rog temeiul legal, multumesc
Aveti o declaratie depusa pentru venit estimat pe 2015, acum duceti alta cu alt venit estimat pe 2015 sau, daca nu asta, atunci una cu venitul realizat pe 2015. Declaratii, asta conteaza.
Temei legal nu prea aveti pentru par5tea cu domiciliul, nu fac ata cat fata, nu inte;eg finalitatea a ceea ce urmariti. Are un domiciliu legal nereal, si?
Daca vreti sa faceti demersuri in sensul asta, al schimbarii domiciliului lui, e costisitotr, mergeti la avocat, in instanta etc.