avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Incetare contract inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Incetare contract inchiriere

Ce pot sa fac sa inceteze contractul de inchiriere de la finante,chiriasul a plecat din localitate
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:00, 9 Mai 2019
Buna dimineata. Un prim pas ar fii sa sunati la ANAF si sa discutati. Pasul doi ar fii sa luati o adeverinta de la Administratia blocului ca apartamentul este liber incepand cu data de....sau ca figureaza 0 persoane din data de/incepand cu data...etc.
Sa depuneti doar declaratia unica rectificativa pentru 2019 doar prin internet folosind contul personal de pe spatiul privat virtual (pentru ca presupun ca ati depus-o pe cea initiala pentru acest an in are v-ati declarat venitul estimat pe tot anul) in care sa treceti acolo data incetari si sa treceti si noile valori ale venitului pentru perioada mai mica din 2019.
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica la radierea pfa Sophiaa Sophiaa Buna ziua! Luna trecuta pe 13 mi-am înfiintat pfa. Astăzi am ridicat foaia radierii de la registrul comerțului! Ce fac mai departe? Nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Declaratie anaf inchiriere imobil adrian2656 adrian2656 Buna ziua. Incepand cu 1 iunie 2019 am inchiriat un apartament cu contract de inchiriere tiparit si completat/semant de mine respectiv chirias. Inteeleg ca ... (vezi toată discuția)