avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... timp de munca inegal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

timp de munca inegal

angajatorul meu are un club de noapte deschis joi si vineri, orele 21-4-5 dimineata.
problema este repartizarea timpului de munca, nu vrea contract de munca cu 20 ore pe saptamana , vrea 8 ore/zi, cu plata ore de noapte.
eu nu stiu cum sa fac pontajul si contractul de munca. Pot face 8 ore, timp de lucru, repartizare programului inegal, de ex:

luni-joi, 8 ore zi , orele....
vineri-sambata program 8 ore noapte platite cu sporul aferent, fara a depasi 40 ore pe saptamana si repaus saptamanal.este corect?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: tyadaria , utilizator 10:32, 2 Octombrie 2015
Se poate face ceea ce doriti dvs.

In c.i.m.mentionati astfel: durata timpului de munca 40 ore/saptamana, inegal . Repartizarea timpului de munca facandu-se ,luni - joi 8 ore/zi , de la ora 9.00 - 17.00, vineri - sambata ,8 ore/zi , de la ora 21.00 - 5.00
asa m-am gandit si eu dar nu am stiut daca este corect. Multumesc foarte mult pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program inegal de lucru ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, la o societate am un program de lucru dupa cum urmeaza: luni liber marti 11 ore miercuri 7 ore joi 11 ore vineri liber sambata11 ... (vezi toată discuția)
Dilema - intocmire program de lucru, cum fac? ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, trebuie sa angajez o persoana cu urmatorul program de lucru: Vineri 01.04 - 20.00 Sambata 02.04 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca 20 de ore pe saptamana tyadaria tyadaria buna ziua! as dori o lamurire! angajatorul meu are un club de noapte cu activitate vineri si sambata noaptea si as vrea sa fac contract de munca cu timp ... (vezi toată discuția)