avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Masina in rate.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Masina in rate.

Buna seara, acum 5 luni am vandut o masina in rate. Mai precis suma era de 6000E cu un avans de 600E, rata lunara de 300E. I-am inmanat actele masini, am scos-o de la fiscal ca acesta sa si-o poata inscrie la fiscalul de care apartine. Practic eu nu am ramas cu absolut nici un act la mana pentru aceea masina. Din cate am inteles acesteia nu i s-au schimbat numerele de inmatriculare, insa a fost inscrisa la fiscalul de care dumnealui apartine. Dupa un timp a incetat sa fie serios cu ratele in momentul de fata refuzand sa mai plateasca. Tin sa precizez ca am facut contract de vanzare cumparare in care nu am precizat ratele, nu am facut nici contract la notar..:((
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 30 Octombrie 2015
atunci.. ghinion.
Daca dvs vindeti masina in rate si incheiati contract in care scrieti ca ati primit 6000 de euro cat valoreaza masina...ce poti sa mai zici? cred ca nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anonim2014 anonim2014 Buna ziua, am o intrebare in legatura cu o hotarare judecatoreasca. Este vorba despre un caz de imprumut. S-a facut un contract de imprumut in care era ... (vezi toată discuția)
Intrebare- partaj sunshine83 sunshine83 Care este principiul impartirii bunurilor intr-un partaj ? Se impart bunurile si obligatiile? Daca de exemplu bunurile valoreaza 50 mii euro si creditul ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina care nu era proprietatea mea andrei_83 andrei_83 Vă Salut! Am și eu o întrebare: Ce mi se poate întâmpla dacă am vândut o mașina care nu era proprietatea (Era mașina unui ... (vezi toată discuția)