avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere punct de lucru

Buna,

Vreau sa radiez un punct de lucru SRL in alt judet decat sediul social. Nu stiu care sunt pasii de urmat dupa indeplinirea formalitatilor la ORC. Mentionez ca punctul de lucru are casa de marcat dar nu are CUI propriu. Intrebarile sunt:

1. Trebuie declarata si la ANAF radierea? Daca da atunci este suficienta declararea la ANAF-ul de la sediul sociat sau trebuie declarat la ANAF-ul la care a fost arondat punctul de lucru.
2. Sunt necesare formalitati de inchidere a casei de marcat? (stiu ca mai demult trebuia mers la ANAF pentru inchidere).

Multumesc mult.
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2015
dave26, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)
Recodificare la declararea pct de lucru !? adina m adina m Daca fac declararea punctului de lucru la ORC trebuie sa fac si recodificarea odata cu aceasta mentiune ? După ce am mentiunea si incheierea de la ORC declar ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)