avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cota parte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cota parte

Buna ziua. Eu si actuala mea sotie suntem detinatorii unui apartament in cote de 50-50. Mentionez ca eu am 2 copii din prima casatorie , adulti fiind si casatoriti la randul lor. Intrebarea mea este: din cota mea de 50% eu pot da sotiei mele si alte procente astfel incat eu sa detin 5% SI ea 95% ?
Cel mai recent răspuns: fofifofa , utilizator 13:44, 3 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
intrebarea mea era daca pot modifica prin notariat procentajul de propietate al apartamentului din 50% cu 50% in forma actuala, in 5% cu 95%
Da, se poate! Dai cui vrei cit esti in viata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj 30% - 50% cristinani cristinani Inainte de casatorie, socrii mei au avut un apartament, l-au vandut si banii i-au depus intr-un cont pe numele sotului meu si al socrului. Banii din contul ... (vezi toată discuția)
Bună seara!tatăl meu a decedat, mama mea este în viata și ... Oana68 Oana68 Bună seara!Tatăl meu a decedat ,mama mea este în viata și împreună au un apartament .Menționez ca sunt singura la părinți și sunt căsătorită dar ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotiei tatalui Floryyn1983 Floryyn1983 Buna ziua! Mama mea a murit acum 7 ani iar tata s-a recasatorit de curand cu o femeie care incearca din rasputeri sa obtinaun loc unde sa isi petreaca ... (vezi toată discuția)