Lucrez la doua locuri de munca (licee). La primul am cativa ani vechime, iar la al doilea numai de anul acesta (1 sept). Sunt in curs de a obtine un credit pt. locuinta de la banca la care primesc salariul de cativa ani. Problema cu care ma confrunt este aceea ca de la cel de al doilea loc de munca mi se refuza categoric virarea salariului la aceeasi banca dorinndu-se deschiderea unui nou cont la alta banca. Acest lucru pune in pericol acordarea creditului, dupa cum am si fost anuntat. Cum asi putea sa conving conducerea celei de a doua scoli sa-mi vireze salariul la prima banca?
Referitor la subiectul =Primire salariu=, nu pot fi de acord cu raspunsul primit. Sunt salariati care lucreaza la mai multe unitati scolare si primesc salariul la banca solicitata de salarat. Ar fi neplacut sa deschid conturi la mai multe unitati bancare. Adevarul este ca biroul contabil de la unitatea in cauza nu doreste sa mai formateze o noua disheta.
Cont salariu poprit
CFB
Am contul de salariu poprit pentru un credit vechi si rate neachitate Angajatorul nu doreste sa-mi dea salariu in numerar, desi stie ca obligatia virarii pe ... (vezi toată discuția)