avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tragerea la raspundere a personelor care nu declara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tragerea la raspundere a personelor care nu declara consumurile de apa

Buna ziua!
M-ar interesa daca stie cineva ce masuri legale pot fi luate impotriva locatarilor care nu isi declara consumurile lunare reale a apometrelor, iar datorita acestora se inregistreaza un coeficient de corectie la apa rece foarte ridicat pe care trebuie sa il plateasca toti locatarii constiinciosi.
Cel mai recent răspuns: vivians , utilizator 13:03, 17 Februarie 2021
Pai asta era consider eu greseala si in cszul meu, ca am platit apa de doua ori, exact aceeasi cantitate...

ynocentta a scris:

Silver78 a scris:

:
nu poate primi si asociatia o penala pentru inselaciune , sau ce-o fi , referitor la foloase necuvenite ? cum justifici apoi casa , ca n-o dai pe fond de rulmentzi dupa bunul plac , si alte trucuri ?


Asociatia nu poate fi acuzata de savarsirea nici a infractiunii de inselaciune nici de primire de foloase necuvenite atat timp,cat proprietarul detine obligatia sa comunice lunar index consum utilitati
Pe de alta parte ,fondul de rulment se dimensioneaza dupa criterii legal prevazute
Sumele suplimentar rezultate in cazul regularizarii consumurilor ,daca asociatia de proprietari accepta acest sistem-urmeaza sa fie regularizate treptat pana cand coincid consumul in fisa cu cel de la apometru



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pausal robert_dtb robert_dtb stiu ca s-a mai discutat dar as avea nevoie de cateva lamuriri; pe scurt, am fost trecut la \"pausal\" deoarece nu am mai dat citirea la apometre (recunosc, ... (vezi toată discuția)
Repartizare pierderi apa flori2009 flori2009 Buna seara! Suntem Asociatie de Proprietari si aproape lunar avem pierderi mari la apa, pierderi ale caror costuri le suportam noi, proprietarii. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Consum pausal adela c adela c buna. problema mea este urmatoarea: In luna ianuarie cand s-a citit contorul la apa nu am fost gasita acasa(luna in care se si platea taxa de citire), ... (vezi toată discuția)