avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala

Buna ziua, vreau sa-mi deschid un magazin mixt la tara in care sa pot vinde si produse vrac (zahar, orez si alte produse alimentare), la care doresc sa mai adaug si produse tip sosete,ciorapi, maiouri, produse pt igiena corporala,de ce coduri CAEN as avea nevoie.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bosbos , utilizator 18:14, 7 Octombrie 2015
Depinde pentru acest lucru trebuie sa iti infinteti un o Societate Comerciala
iar la Capitolul II, Obiectul de activitate al Societatii

Cod CAEN: 4711, principal,
Cod CAEN: 4719, secundar,
Cod CAEN: 4724, secundar,
etc.
Buna seara, multumesc pt raspuns. Doresc totusi un ii II pt ca mi se pare mai simplu in comparatie cu un srl-d, sau cel putin asa cred eu, considerati ca din punct de vedere si al contabilitati este mai bine intreprindere individuala? Eu doresc intreprindere individuala dar sa pot comercializa exact ce am precizat mai sus, nu stiu daca este posibil si de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat sau sa-mi dati cateva idei pt a nu ma incurca cu birocratia si cu legea care de multe ori se cam bat cap in cap. Va multumesc si sper sa primesc cat mai multe raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4719 TRamona TRamona Buna ziua! Detin magazin cod caen 4719 comert ... produse predominant nealimentare. Pot aduce spre comercializare in proportie de 40% si produse cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin mixt janapress janapress buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca puteti. as dori sa infiintez o ii sau if (in mediu rural) - sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Srl-d, ce pot comercializa? bosbos bosbos Buna ziua, doresc sa deschid un srl-d pt un magazin mixt la tara. Vreau sa comercializez un pic de toate de la alimente, tigari, detergenti,sosete,lenjerie ... (vezi toată discuția)