avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Situaţii financiare anuale ( cod S1036) pt fuziuni si ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Situaţii financiare anuale ( cod S1036) pt fuziuni si lichidari SC

Circula in ultimile zile o circulara ANAF publicata la Teleorman/Valcea (depinde unde citesti informatia) prin care ne sunt amintite obligatiile de a intocmi anumite situatii financiare cu ocazia fuziunii, reorganizarii si lichidarii SC si bineinteles posibila amenda in caz de nedepunere sau depunere cu intarziere).
Aici apare (printre alte coduri de bilant) si codul de bilant S1036 pe care nu l-am gasit pe site-ul ANAF.
Ati mai intalnit acest cod de bilant?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Bilant de lichidare fara balanta si acte contabile SCPA Ionescu si asociatii SCPA Ionescu si asociatii Cum intocmesti un bilant de lichidare daca nu ai nici un act contabil al societatii, nu ai posibilitatea de a intocmi o balanta si ANAF ul si Directia de taxe ... (vezi toată discuția)
Penalitati pentru nedepunere la termen bilant ong andrad84 andrad84 Buna seara, Stiu ca data limita pentru depunerea bilantului pentru ONG-uri este 29.04 (conf. site-ului ANAF). M-ar ineteresa va rog daca se da amenda si cat ... (vezi toată discuția)
Nedepunerea bilantului contabil Milotin Milotin As dori si eu sa stiu care sunt consecintele nedepunerii unui bilant contabil / cerere de inactivitate de catre un ONG-S. Caz concret: Organizatia mea nu ... (vezi toată discuția)