Am un PFA deschis in 2013 si am inceput sa lucrez pt client in 2013 efectiv dar am semnat contractul in ianuarie 2014, factura 2014... #-o
1) In 2013 am facut niste cheltuieli cu cardul personal (nu PFA, pt ca incasari PFA=0). Se pot deduce aceste cheltuieli pt contractul de mai sus din 2014??
2) In 2014 am cumparat un telefon mobil pe PFA, cum pot deduce ca si cheltuiala acest telefon mobil a.i. sa pot inchide PFA in 2015?
Contabilitate pfa
elydda
Buna ziua,
Am un PFA in sistem real si in luna decembrie 2014 am efectuat o plata cu cardul bancar , in vederea achizitionarii unui telefon. PLata a aparut ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.