avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Schimbare sediu PFA traducator
Discuție deschisă în Traduceri

Schimbare sediu PFA traducator

Doresc sa mut sediul Pfa traducator deschis in 2009, de la bloc, unde am si domiciliul, la casa, pe care am construit-o si inca nu am intabulat-o. Buletinul doresc sa il mentin pe adresa de la bloc. Se poate inregistra la casa acest pfa fara schimbare buletin? si daca da, ce acte imi trebuie. La Finante mi-au comunicat sa il inchid. Si sa il redeschid in noua locatie cand am buletin pe noua locatie. Este obligatorie si schimbarea adresei din cartea de identitate?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: emiliadin , utilizator 21:09, 5 Octombrie 2015
Mergeti la registrul comertului si spuneti ca vreti sa inregistrati ca un punct de lucru iar adresa principala ramane cea de la bloc care e si pe buletin. Daca nu vreti aceasta varianta, ramane cea recomandata de cei de la finante.
multumesc pentru raspunsul prompt.
dar fiind inregistrat in 2009 de catre la finante, acum inteleg ca mutarea se face de catre RECOM? ma vede REcom ca si PFA?
La finante doresc sa inchid si sa redeschid apoi. Am si procedat la inchidere.
inteleg de mai sus ca pot sa ma duc acum la REcom si sa il infiintez acest pfa din nou, functionand ca punct de lucru in Ilfov unde stau, dat adresa buletinului ramane neschimbata.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa traducãtor – acordul vecinilor pentru sediul social stabilit în bloc lavinia28 lavinia28 Bună ziua! Am nevoie de o clarificare referitoare la aspectul menţionat în titlu. Vă descriu pe scurt situaţia: Eu sunt PFA cu activităţi de traducere ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa-mi schimb adresa de domiciliu dintr-un oras in altul, in acelasi judet, radiez pfa-ul si deschid altul sau il mut pe cel existent? Popu Popu PFA la norma de venit. Care ar fi varianta cea mai buna, inchid PFA-ul si-l redeschid sau mut PFA-ul la noua adresa? Am inteles ca mutarea la noua adresa ma ... (vezi toată discuția)
Traduceri - pfa serene serene Este necesara infiintarea de PFA pentru efectuarea de traduceri in cadru legal? (vezi toată discuția)