avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate intra in legalitate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate intra in legalitate?

Sotul meu a mostenit o garsoniera la curte comuna. Acolo este construit un birou de 24mp, ridicat de raposatul, care a primit si amenda pentru constructie fara autorizatie si somatie sa intre in legalitate. De 5 ani se plateste impozit pe el. Sotul meu a inaintat actele la Primaria Capitalei pentru intrare in legalitate si a fost dat in judecata pentru demolare. Sunt metode de intrare in legalitate, inainte de sentinta?

Alte discuții în legătură

Am construit o camera de 35 m2 (garsoniera)fara autorizatie de constructie 25mihai 25mihai Buna ziua, Am construit o casa fara autorizatie de contructie si fara nimic,acum 2 ani am turnat fundatia si am tras apa si canalul in ea si acum o luna am ... (vezi toată discuția)
Demolare constructie neautorizata iuliurs iuliurs Buna ziua, Casa edificata fara autorizatie de construire avind sentinta pentru demolare care nu s-a aplicat. Intre timp terenul s-a vindut, iar in cf nou ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra in legalitate cu o casă construită fără autorizaţie de construcţie adivali adivali Am construit acum 10ani o casa fara autorizatie de constructie. Anul acesta am inscris-o pe rol la financiar, platind din urmă pe 5ani impozitul aferent. ... (vezi toată discuția)