In urma efectuarii lucrarii de hidroizolatie asociatia a participat doar cu o parte din suma (jumate), restul fiind suportat de mine.
As dori sa stiu daca pot recupera suma platita de mine (detin contract, factura, chitanta pe numele meu). Lucrarea a fost platita in 2 rate, avansul fiind platit de asociatie iar rata 2 de mine.
In mod normal, hidroizolarea acoperisului intra in sarcina asociatiei insa ati putea intampina probleme daca nu ati avut acordul proprietarilor constituiti in adunare, daca nu au fost mai multe oferte (gen licitatie), daca nu aveti garantie etc.
Acoperisul reprezinta parte comuna,a carei intretinere si reparatie intra in responsabilitatea exclusiva a asociatiei de proprietari
Nu ati precizat daca detineti conventie incheiata cu asociatia de proprietari referitor la modalitatea de suportare c/v executie
Daca dv ati convenit concret cu asociatia de proprietari ca executia hidroizolatiei sa fie realizata de dv si ulterior suma sa fie repartizata tuturor proprietarilor,era necesar ca documentele justificative sa fie incheiate pe numele asociatiei de proprietari prin delegat dv
Discutati problema recuperarii sumelor direct cu reprezentantul legal al asociatiei de proprietari=presedintele de asociatie
Hidroizolatie acoperis
mia_bv
Este vorba despre hidroizolatia acoperisului casei liftului . Din cate stiu asta intra la bunuri comune ale imobilului . Problema este ca asociatia sustine ca ... (vezi toată discuția)