avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen la care se fixeaza primul termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen la care se fixeaza primul termen de judecata

in cat timp se emite citati de la judecatorie daca am calitatea de parat in dosar ,de la primiore comunicari judecatoresti?
Cel mai recent răspuns: solongabriel , utilizator 13:52, 8 Octombrie 2015
sunt actionat de cineva pt ca a facut un antecontract in anul 2006 cu socrul meu ,antecontractul a expirat in 2007 iar socrul meu a decedat anul trecut acum vrea sa isi reglementezed regimul juridicadica sa obtina o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de contract de vanzare cumparare .mai poate desi nu este propritar al terenului exploataeaza terenul in continuare si mia interzis dreptul de a intra pe teren ,oare nu cumva e vorba si de tulburare de posesie? multumesc
Antecontractul chiar expirat poate constitui un inceput de dovada scrisa.Care este temeiul legal in baza caruia a solicitat o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare?
dar trebuia in 6 luni dupa expirare sa inregistrezi terenul in cf dar nu a facuto iar eu am certificat de mostenitor am intabulare ,recamantul vrea sa obtina o hotarare cu care sa obtina terenul extravilan definitiv ...cred ca poate fi vorba de prescripti in acest sens...
daca am certificat de mostenitor cum sa obtin titlu de propritate de la cadastru sau de la prefectura judetului/?
Cadastru nu are atributii legale de eliberare a titlurilor de proprietate, face cerere la primarie

Alte discuții în legătură

Termen de citare prima instanta postasul postasul Care este cadrul legislativ care reglementeaza citarea partilor la prima infatisare,intr un litigiu de munca.Daca eu am depus o contestatie privind o ... (vezi toată discuția)
Buna. dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel ... Mika T Mika T Buna. Dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel tribunalul care trb. sa judece apelul trimite citatiile partilor din dosar. Multumesc. (vezi toată discuția)
Procedura la majorarea pensiei alimentare zahioan zahioan Buna ziua. In urma divortului am obtinut custodia copilului, urmând ca fostul sot sa plateasca pensie alimentara. Acum copilul a implinit 9 ani, este in clasa ... (vezi toată discuția)