avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen la care se fixeaza primul termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen la care se fixeaza primul termen de judecata

in cat timp se emite citati de la judecatorie daca am calitatea de parat in dosar ,de la primiore comunicari judecatoresti?
Cel mai recent răspuns: solongabriel , utilizator 13:52, 8 Octombrie 2015
referitor la temeiul antecontractului reclamantul ma actionat in instanta pentru asi perfecta actele(antecontractul) da antecontractul sa prescris...parerea mea na ...ce sai fac eu?instanta decide nu eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de citare prima instanta postasul postasul Care este cadrul legislativ care reglementeaza citarea partilor la prima infatisare,intr un litigiu de munca.Daca eu am depus o contestatie privind o ... (vezi toată discuția)
Buna. dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel ... Mika T Mika T Buna. Dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel tribunalul care trb. sa judece apelul trimite citatiile partilor din dosar. Multumesc. (vezi toată discuția)
Procedura la majorarea pensiei alimentare zahioan zahioan Buna ziua. In urma divortului am obtinut custodia copilului, urmând ca fostul sot sa plateasca pensie alimentara. Acum copilul a implinit 9 ani, este in clasa ... (vezi toată discuția)