avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum sa procedez pentru a intra in CCC si pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum sa procedez pentru a intra in CCC si pentru urmatorul copil, care se va naste aprox la 2 luni dupa incheierea prezentului CCC?

Buna ziua!

Sunt traducator PFA in concediu de crestere copil si din nou gravida. Fetita mea va implini 2 ani pe 28 februarie 2016 si data probabila a nasterii urmatorului copil este la sfarsitul lunii aprilie 2016. Ce va trebui sa fac in cele aproape 2 luni diferenta ca sa pot intra din nou in CCC?
Pentru a intra in acest concediu a trebuit sa-mi suspend activitatea PFA pe durata concediului. Va trebui sa redeschid, sa platesc impozit doua luni si apoi sa suspend iar?
Sper ca am fost destul de clara. Va multumesc foarte mult pentru eventualele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Simona_Mereu , utilizator 18:30, 6 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
1. Daca singura sursa de veni este PFA atunci trebuie sa reluati activitatea de PFA pe perioada 29 februarie 2016 -si pana in aprilie 2016 cand se va naste al doilea copil.

2. Apoi suspendati iar activitatea de PFA si intrati in CCC2.

3. Dupa ce reluati activitatea de PFA si in cele aproximativ 2 luni nu veti avea venituri din PFA tot veti beneficia de indemnizatie pentru CCC2.
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate concediu crestere copil pentru un pfa AndraChristina AndraChristina Buna ziua, In acest moment ma aflu in concediu de crestere copil, urmand ca fetita sa implineasca doi ani in data de 5 noiembrie 2015. In acelasi timp sunt ... (vezi toată discuția)
Intrebare concediu de crestere a copilului PaulHorotan PaulHorotan Buna ziua Numele meu este Raluca Horotan si sunt medic rezident specialitatea radiologie si imagistica medicala. M-am angajat in 1 ianuarie 2013, iar din 19 ... (vezi toată discuția)
Trecere din ccc1 in ccc2 monica_cailean monica_cailean Buna ziua, Sunt in CCC1 si ne dorim inca un bebelus. Va rog sa imi explicati: 1. Cum se face trecerea din CCC1 in CCC2 in cazul in care bebelusul se naste ... (vezi toată discuția)