avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA prestari servicii 9% sau 24%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA prestari servicii 9% sau 24%

Buna ziua. O firma care are ca obiect de activitate prelucrare si conservare carne prepara CARNATI SI MICI din materia prima a clientului. La facturare, prestarea de seviciu cu ce procent de tva se calculeaza: 9% sau 24%?

Va multumesc
Întrucât firma are ca obiect de activitate prelucrarea și conservarea de produse alimentare, teoretic, procentul TVA ce se va calcula va fi de 9%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege 321/2009 antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Am o mare nelamurire vis a vis de contestata lege 321/2009 privind comercializarea prod.alimentare. Imi puteti spune ce produse intra in categoria ... (vezi toată discuția)
Pfa sau atestat de producator + carnet de comercializare? iignat iignat Buna ziua! Am mare nevoie de ajutorul vostru In primavara aceasta as vrea sa deschid o mica afacere, o gradina de legume crescute eco ( fara certificat ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene iulia1970 iulia1970 Doresc sa infiintez o societate pentru producerea produselor traditionale (pastrama, afumaturi, carnati, etc) dupa retete inedite, in mediul rural. Materia ... (vezi toată discuția)