avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Raspuns CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Raspuns CEDO

La data de 10 Aprilie 2015 am expediat prin posta o plangere catre CEDO. de atunci am primit decat confirmarea de primire a plicului. Sunt implinite 6 luni fara o comunicare . Este normal? Care este termenul mediu de primire a unei confirmari ,/ notificari,/ comunicari, oficiale? ( etichete cod bara, etc) Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaidom , utilizator 09:22, 6 Octombrie 2015
Stimat forumist,

În regulamentul Curții nu sunt prevăzute termenele de răspuns ale Curții. Însă, potrivit cutumei, în cca 6 luni de la depunerea cererii ar trebui să primiți un răspuns. Prin urmare nu cred că mai aveți mult timp de așteptat.

Cu stimă.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu un dosar la cedo nicolaescuandrei nicolaescuandrei am un dosar la cedo si am inteles ca trebuie sa primesc nu stiu ce cod de bare!..se poate afla daca cedo a trimis acel cod de bare? (vezi toată discuția)
Cand primesc raspuns de la cedo? eugen82 eugen82 in noiembrie 2014 am trimis la CEDO o plangere cu formular, înscrisuri, date de contact.. dar pana in prezent nu am primit nimic. este normal? nu trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Scrisoare cedo 28noi 28noi In septembrie 2015 avocatul a trimis sa se judece la Cedo dosarul meu . Intrebarea este ce acte trebuie sa cer avocatului ca sa verific in ce stadiu este ... (vezi toată discuția)