avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare gresita in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare gresita in REVISAL

Ce solutii sunt in cazul in care s-a operat gresit unui act ad de prelungire, mai exact nu a fost semnat de catre angajat, dar cu toate acestea s-a operat prelungirea... ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:22, 7 Octombrie 2015
Singura solutie este corectia in REVISAL la modificarea duratei c.i.m.
Daca fac corectie, asta inseamna ca trebuie sa-i inchid si contractul, la expirarea termenului perioadei determinate. Si nu contravine regulii de inregistrare a inceterii unui contract, care trebuie operata si transmisa in ziua incetarii?
Aveti dreptate, dar va intreb retoric :de ce ati operat prelungirea daca nu exista semnatura salariatului pe actul aditional?

O alta solutie ar fi ca salariatul sa semneze actul aditional.
Daca e retoric, atunci nu va raspund :D :)
Multumesc pentru raspuns.
Si totusi o sa va raspund: uneori suntem nevoiti sa facem anumite lucruri sau, pur si simplu, gresim. De aceea apelam la sfaturile dvs! ;)

Alte discuții în legătură

Fortat de imprejurari Nonamenonumber Nonamenonumber De mai multe ori de-a lungul activitatii mele la o societate am fost fortat sa operez in REVISAL acte aditionale nesemnate, cereri de angajare fara semnatura ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Am angajat un salariat pe perioada determinata de 2 luni. Perioada contractuala expira pe data de ... (vezi toată discuția)
Conditii prelungire contract de munca pe perioada determinata alina0009 alina0009 Buna ziua, In luna aprilie m-am angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni. Ulterior printr-un act aditional perioada a fost prelungita pe inca 3 ... (vezi toată discuția)